dimarts, 31 de març del 2015

TIPS de retallades i incompliments


En les nòmines de març s’havia de fer la devolució de la part de la paga de 2012, però la direcció al·lega que té dificultats per interpretar la instrucció que ha emès la Generalitat, i demoren aquest pagament.

També esperàvem que es fes efectiva l’equiparació salarial dels treballadors procedents d’AMD. Però tampoc compleixen perquè ens diuen que no tenen el vistiplau de Funció Pública. Per tant decideixen ajornar el compliment d’aquests acords signats a primers de febrer, i dels quals el mateix president del consell de la CCMA, Brauli Duart, en feia referència en la seva compareixença al Parlament: “..., s'han modificat, millorant les seves condicions laborals per ser antics treballadors d'AMD de 27 professionals, ... " (cita textual de Duart) .
Estem parlant de 27 treballadors que van ser transferits l’any 2011 i  que tenen pitjors salaris i pitjors condicions laborals que la resta de treballadors de la CCMA.

A més, tots els treballadors de TVC, continuem tenint el RAV a les nòmines, malgrat que la direcció sap perfectament que aquesta retallada és il·lícita i que s’ha vist obligada per sentència a suspendre-la i retornar-la des de 2013 als treballadors de Catalunya Ràdio.

Estem tips de retallades i incompliments, exigim que s'apliquin immediatament els acords d’equiparació dels treballadors d’AMD, que ens tornin la part de la paga de 2012 i que se suspengui ja el RAV.


Convoquem un acte de protesta el pròxim dimecres 8 d’abril a les 10h del matí a la rampa d’accés al CPA.