dimecres, 25 de març del 2015

La direcció persisteix en un nou RAV


A la comissió negociadora de Conveni d’avui, la direcció ha exposat com a novetat que si el treballadors acceptéssim mantenir la retallada del 5% del RAV tres anys més,  fins el 2017, estaria disposada a eliminar-lo definitivament l’any 2018 i a retornar-nos , a terminis,  les retallades corresponents al període 2013-2017 començant el  retorn a juliol d’enguany i  allargant-se fins l’any 2020.
El Comitè d’empresa hem reiterat el rebuig  a l’acceptació de noves retallades, i hem insistit en la suspensió del RAV i en la disposició a parlar dels terminis de devolució de la retallada.
En la pròxima reunió el comitè presentarem una proposta concreta dels terminis de devolució del RAV. La negociació es reprendrà el primer dimecres després de setmana santa.

Es desconvoca la sessió de Control de la CCMA de divendres

ATENCIÓ: s’ha desconvocat la sessió de control a la CCMA al Parlament d’aquest divendres, a la qual estava previst que hi assistíssim treballadors de serveis artístics i membres del comitè d’empresa. El motiu de la desconvocatòria és el dol oficial per les víctimes de l’accident aeri d’aquest dimarts passat. Informarem de seguida que es concreti la nova data per la sessió de la comissió de control.

Retorn de la paga de 2012

D’altra banda el departament de recursos humans està preparant el retorn parcial de la part de la paga de 2012 a la nòmina del mes de març, com a conseqüència de l’acord entre el Govern de la Generalitat i els sindicats, a la mesa de la funció pública, que vincula a tots els treballadors d’empreses públiques de Catalunya.