dijous, 21 d’abril del 2016

VAGUES SENSE SERVEIS MÍNIMS / 23 D’ABRIL, DIADA DE SANT JORDI, TOTHOM A LA PLAÇA CATALUNYA / TROBADA AMB EL PRESIDENT PUIGDEMONT

VAGUES SENSE SERVEIS MÍNIMS

23 d’abril        de 14:00 a 15:30    de 20:30 a 21:30

26 d’abril        de 14:00 a 15:30    de 20:00 a 21:00

3 de maig       de 14:30 a 15:30    de 20:30 a 22:00


El departament d’Economia i Ocupació ha dictat una ordre de serveis mínims que dóna la raó als plantejaments que va fer el Comitè d’Empresa i diu que “només cal emetre la informació necessària en cas que es produeixi alguna emergència per a la població”. Això vol dir que no hi haurà més dotació de serveis mínims que un equip de 7 persones que estarà de guàrdia per si s’hagués d’emetre algun avís d’emergència. No hi haurà cap informatiu ni programació en directe de producció pròpia durant l’horari de la vaga.

Respecte a la programació enllaunada en els horaris de vaga, estem d’acord en la commutació dels senyals de tots els canals, excepte el “Súper3”, i en l’emissió de documentals i ajustadors en horari no habitual. Però no estem d’acord amb la pretensió de la direcció de mantenir, sense locució, el senyal en emissió del partit de tennis del torneig Godó de dissabte al migdia i els dels partits de futbol de la Champions League dels dos dimarts a la tarda.

Durant l’horari de vaga, s’emetrà un rol advertint els espectadors de la vaga dels treballadors de la CCMA.

23 D’ABRIL, DIADA DE SANT JORDI, TOTHOM A LA PLAÇA CATALUNYA

A la plaça Catalunya de Barcelona s’estarà fent el programa especial conjunt de TV3 i Catalunya Ràdio. El Comitè d’empresa convoca tots els treballadors de la casa a acompanyar-nos en qualsevol moment al llarg de la jornada. Els membres del Comitè serem presents al “set” conjunt de la CCMA per fer-nos visibles i explicar a tothom que s’acosti que el Consell de la Corporació demana 7 anys de presó per un company de TV3 per una suposada relació amb la filtració de 2012.

TROBADA AMB EL PRESIDENT PUIGDEMONT

Un grup de membres dels Comitès d’empresa de TV3 i Catalunya Ràdio hem parlat amb el President Carles Puigdemont a la sortida de l’entrevista a “El Matí” de Catalunya Ràdio.  Li hem demanat que intercedeixi davant la CCMA perquè retirin la demanda contra el company acusat de la filtració. Puigdemont ha dit  que s’ho estudiarà i que parlarà amb la Corporació.


RECORDEM: divendres 22 d’abril a les 15:00 ASSEMBLEA CAP DE SETMANA AL MENJADOR DEL CEI