dimecres, 20 d’abril del 2016

Una oportunitat que no han de desaprofitar


Els Comitès d'empresa de TV3 i Catalunya Ràdio hem tingut la primera reunió amb Núria Llorach, la nova presidenta del Consell de la Corporació.

Li hem lliurat còpia de les 1340 firmes recollides a TV3 i Cat Ràdio i hem transmès la petició que la CCMA desisteixi de la demanda contra el company suposadament relacionat amb la filtració de 2012.

Hem aportat tots els arguments possibles per persuadir la direcció de la necessitat d'aprofitar l'oportunitat de passar pàgina i emprendre una nova etapa en les relacions laborals. Hem apel·lat a la inutilitat de la persecució jurídica contra el company que ja ha patit prou, i a l'expectació de la plantilla en relació a l’actitud que prengui el Consell en aquest cas tan dramàtic que ens retorna als pitjors moments de l'ERO i al conflicte laboral.

Núria Llorach ha respost que ella no pot variar la decisió que va prendre el Consell de govern d'adherir-se a la petició de la Fiscalia, però que que traslladarà la petició i els arguments dels comitès a la sessió ordinària del Consell d'aquest dimecres.

En aquesta reunió, el Consell de govern ha de reflexionar i atendre la reclamació unànime de la plantilla. Retirar l'acusació contra el nostre company seria un bon gest per redreçar el camí de les relacions laborals a la CCMA.