divendres, 8 d’abril del 2016

A TV3 I CAT RÀDIO, VAGUES PARCIALS DISSABTE 23 d’ABRIL, DIADA DE SANT JORDI

Fa setmanes que els Comitès d’empresa, tots els sindicats, les Assemblees  i els treballadors de TV3 i Cat Ràdio i del conjunt de la CCMA  reclamem al Consell de govern de la Corporació i al seu president que desisteixi de la demanda de 7 anys de presó contra un company de TV3. 

Divendres 15 d’abril, en la sessió de la Comissió de control parlamentari de la CCMA,  farem un nou intent per persuadir a Duart i al Consell perquè retirin la demanda. Lliurarem les firmes que estem recollint a TV3 i Cat Ràdio reclamant, un cop més, el desistiment de les accions jurídiques contra el company.
(Qui encara no hagi firmat, ho pot fer al local del comitè d’empresa.)

L’entestament de la direcció de la CCMA a mantenir  una demanda que no beneficia ningú i que allarga les penalitats d’un treballador i la seva família, és l’última mostra de la intransigència i autoritarisme d’una direcció que acumula anys d’enfrontaments amb la plantilla. Anys de retallades, d’acomiadaments col·lectius, de suspensió de conveni, de supressió de canals de tv i freqüències de ràdio, de plans de privatització, i de retallades de pressupost,  mentre els màxims directius continuen sent dels millors retribuïts del sector públic.  http://www.comitetv3.cat/2016/03/30-de-marc-4-anys-nefastos-de-brauli.html

Per passar pàgina d’anys de crisi laboral  RECLAMEM UN CANVI D’ETAPA amb  una direcció de la CCMA diferent. Hem de deixar enrere la direcció governamentalitzada, enfrontada contínuament amb la plantilla,  i que bloqueja l’equiparació salarial de tots els treballadors. És la direcció que  preveu destinar més de 2 milions d’euros a les obres d’unificació de redaccions de TVC  i Catalunya Ràdio, mentre descuida inversions urgents i necessàries com l’adaptació a l’HD i el condicionament de l'edifici inacabat del CEI.

Hem d’encarar el futur d’uns mitjans públics millors, i obrir la porta a la contractació necessària per a les substitucions i baixes i pel manteniment i impuls de la producció. S’ha d’acabar amb la prohibició de la contractació. Reclamem un Contracte programa plurianual que garanteixi el pressupost suficient i necessari pel futur.

Per tot això A TV3 i CAT RÀDIO hem convocat VAGUES PARCIALS PER SANT JORDI,

Els comitès d’empresa de TV3 i CatRàdio hem convocat aturades parcials dissabte 23 d’abril dia de Sant Jordi, de 14 a 15:30 h. i de 20:30 a 21:30 h.

També estan preavisades vagues parcials pel dimarts 26 d’abril de 14:30 a 15:30h i de 20:00 a 21:00 h  i el dimarts 3 de maig de 14:30 a 15:30 h. i de 20:30 a 22:00 h.

ASSEMBLEA GENERAL  DIJOUS 21 d’ABRIL A LES 15:30 al MENJADOR DEL CPA