dimarts, 26 d’abril del 2016

26 D’ABRIL JORNADA DE VAGUES PARCIALS A TV3 i CATALUNYA RÀDIO

L’aturada parcial a TV3 ha afectat la franja dels informatius del migdia. S’ha fet la mateixa programació enllaunada pels diferents canals d’emissió.

A les 14h ha començat la vaga als estudis de Sant Joan Despí, a les delegacions i també  a les instal·lacions d’IMAGINA a Esplugues on s’ha parat la gravació de “La Riera”.
         
L’aturada parcial del vespre, de 20 a 21h, ha afectat una part de l’emissió del partit  de la Champions League de futbol entre el Manchester City i el  Real Madrid i també del partit dels play off de bàsquet entre el Lokomotiv Kuban i el Barça que s’han emès sense locució ni comentaris durant l’horari de la vaga.

A l’inici de les aturades els treballadors i Comitè d’empresa han fet Assemblees en les què s’ha assenyalat al Consell de Govern de la Corporació com a responsable del conflicte: ens trobem davant la mateixa direcció  inflexible dels últims anys. És responsabilitat dels Consellers mantenir o desistir de la demanda de 7 anys de presó contra el company suposadament relacionat amb la filtració de dades de 2012.

Les pròximes aturades estan previstes per dimarts 3 de Maig de 14:30 a 15:30 i  de 20:30 a 22:00