dijous, 14 d’abril del 2016

1300 firmes contra 7 anys de presó

 
Aquest dijous s’acaba la recollida de firmes per reclamar a la CCMA el desistiment de la demanda contra el company de TV3 suposadament relacionat amb la filtració de 2012 de sous  i de l’ERO.
 
Hem aconseguit més de 1300 firmes dels treballadors de TV3 i Cat Ràdio que lliurarem al Parlament a l'inici de la Comissió de control d'aquest divendres. 
 
Un grup de membres dels comitès d’empresa de TV3 i Cat Ràdio, amb les germanes del company amenaçat amb la pena de 7 anys de presó, assistirem a la sessió de control  en la qual  diputats de diferents grups faran preguntes relacionades amb la nostra petició de retirada de la demanda.
 
Es podrà seguir la sessió en directe a la web del Parlament de Catalunya, a partir de les 10 del matí demà divendres  15 d’abril: http://www.parlament.cat/web/canal-parlament/index.html.
 
 
REUNIÓ AMB NÚRIA LLORACH, PRESIDENTA DEL CONSELL DE LA CCMA
 
Dimarts 19 els Comitès d’Empresa  de TV3 i Catalunya Ràdio ens reunirem amb la nova presidenta del Consell de la CCMA, Núria Llorach.
 
Els comitès vàrem expressar al president sortint la nostra solidaritat en el tràngol de malaltia que està passant, i vam demanar a la nova presidenta una trobada  per parlar dels temes urgents que ens cal tractar.
 
En aquesta etapa que comença, la nova presidenta  té l’oportunitat d’iniciar el seu mandat amb un gest clar de fi d'hostilitat amb la plantilla i esperem que la CCMA retiri la demanda de 7 anys de presó contra el company.