dimecres, 30 de març del 2016

L’ASSEMBLEA RECLAMA EL DESISTIMENT DE LA DEMANDA DE 7 ANYS DE PRESÓ CONTRA UN COMPANY

L’Assemblea convocada pel Comitè d’empresa de TV3  s’ha celebrat coincidint amb el quart aniversari de Brauli Duart al capdavant de la CCMA. Amb aquest motiu Duart tenia previstes dues entrevistes a El Matí de Catalunya Ràdio i a Els Matins de TV3 que finalment ha anul·lat. Els Comitès de TV3 i Catalunya Ràdio hem fet balanç dels quatre anys nefastos de Duart com a president del Consell de govern de la Corporació. Cronologia: http://www.comitetv3.cat/2016/03/30-de-marc-4-anys-nefastos-de-brauli.html. Hem penjat una pancarta amb els trets més destacats dels 4 anys que culminen amb la demanda de 7 anys de presó  contra un treballador per suposada relació amb la filtració de sous i de l’ERO l’any 2012.  

L’Assemblea ha estat un acte de suport al company amenaçat de presó. Hi ha participat la germana del treballador que amb una emotiva intervenció ha exposat la situació en que es troba el company des del dia que els mossos d’esquadra van irrompre a casa seva i el van tenir incomunicat 3 dies a la comissaria. Des d’aleshores ha patit un xoc posttraumàtic i ha hagut d’estar de baixa en diverses ocasions. La germana del treballadors ha agraït, en nom de la família, les mostres de suport, ha reivindicat la innocència del seu germà i ha dit que els tres anys que han passat “no li desitgem a ningú, ni al Brauli Duart. Tres anys d’advocats, d’hospitals i molta por, i tot just acaba de començar...”:

L’Assemblea ha reclamat a la CCMA la retirada de la demanda i s’han aprovat les accions proposades pel Comitè que consisteixen en una recollida de firmes pel desistiment de les accions jurídiques contra el treballador. Lessignatures es lliuraran el pròxim dia 15 d’abril als directius de la CCMA i als grups polítics durant la Comissió de Control al Parlament. També s’ha aprovat que el Comitè d’empresa concreti vagues parcials pel dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi.

Des del Comitè d’empresa insistim i reiterem en la necessitat que el Consell de la CCMA i el seu president desisteixin de seguir amb la demanda contra el treballador i així s’acabi amb les penalitats pel nostre company i la seva família i s’eviti un nou enfrontament de Brauli Duart amb la plantilla.