dimecres, 16 de març del 2016

INTERMEDIARIS EN LA PRODUCCIÓ DE LA TELENOVEL•LA

Comunicat 8/2016

La direcció de RRHH ha informat d’un canvi de model en la producció de la telenovel·la que ha de substituir a “La Riera”.
Es tractaria de cedir a tercers el càsting i  la contractació d’artistes i guionistes del nou “culebró”.  La direcció al·lega que l’Administració Pública posa impediments a l’hora d’autoritzar els contractes  d’actors i actrius i guionistes, i la solució que han pensat és externalitzar la contractació i el càsting.

No acceptem aquesta cessió de producció i hem reclamat de forma urgent una reunió amb la nova direcció de TVC i amb els responsables de producció de programes. Els plantejarem mantenir la telenovel·la sense intermediaris que només encaririen i complicarien els processos de producció.

El comitè d’empresa ja hem tingut la primera trobada amb el sindicat d’actors i actrius que comparteixen la nostra preocupació pels plans de subcontractació i pel fet que l’aparell de l’Administració no entengui que la CCMA és una indústria de producció audiovisual que ha de tenir necessàriament relació contractual directa amb artistes, guionistes i amb el món de la cultura en general.

Pròximament convocarem Assemblea als platós d’IMAGINA per seguir informant i prendre les mesures oportunes