dimecres, 30 de març del 2016

SENYOR DUART, RETIRI LA DEMANDA

La "nota informativa interna" que la CCMA ha adreçat a tota la plantilla sobre el cas de la filtració de dades de 2012 esquiva el tema central de la reclamació que s'ha fet des dels Comitès d'empresa, Consells professionals de TV3 i Cat Ràdio i des dels sindicats, que és que tant el Consell com el seu president desisteixin de la demanda contra el treballador de TV3 acusat d'haver filtrat les dades amb els sous de la plantilla i els càlculs per l’ERO.
Una suposada actuació que la fiscalia i la CCMA tipifiquen de “descobriment i revelació de secret” i per la qual demanen 7anys de presó. 
Brauli Duart esquiva la petició de desistiment que li fem citant fragments de comunicats dels Comitès d'empresa que l'any 2012 reclamaven l'esclariment dels fets. Llavors la sospita dels Comitès era que la filtració servia per enfrontar els treballadors amb l'opinió pública i per justificar un ERO. I a més denotava també poca cura de la CCMA en les mesures de seguretat de la xarxa interna.
La nota del Consell de la CCMA també oblida que la reclamació de transparència salarial per part del Comitè de TV3 venia de lluny, i s'intensificava davant els rumors que la CCMA, seguint criteris del Govern, preparava un ERO per a tota la Corporació. 
I sobretot, Duart i el Consell amaguen que si la Corporació desistís de la demanda, la Fiscalia podria retirar la petició de 7 anys de presó.
No s'hi val defugir la responsabilitat  pròpia i atribuir un caràcter inevitable a un procediment que més aviat busca donar un escarment, que pot resultar irreparable,  a un treballador suposadament relacionat amb la filtració, que no evita cap mal futur i que per això mateix és innecessari i reobre les ferides del passat.
Senyors i Senyores Conselleres, Senyor Duart, retirin la demanda

AQUEST DIMECRES DIA 30, a les 10:30, a la rampa del CPA
TOTHOM a l’ASSEMBLEA