dimecres, 16 de març del 2016

LA CCMA DEMANA 7 ANYS DE PRESÓ PEL CAS DE LA FILTRACIÓ DE L’ERO

Comunicat 7/2016

La CCMA persisteix en les accions legals contra un treballador de TVC per una presumpta relació amb la filtració de dades de 2012.
La fiscalia i la CCMA demanen 7 anys de presó  pel nostre company per un suposat delicte de “descobriment i revelació de secret”.

El dia 1 d’Agost de 2012 un missatge procedent del mail del president del Consell de la CCMA, Brauli Duart, es va rebre a diferents bústies del correu intern de la corporació.  En aquell correu s’adjuntava un full excel amb dades de la plantilla i els càlculs d’indemnitzacions per fer un ERO que Brauli Duart va materialitzar el 2013 i  que va significar el període més conflictiu de la història de la Corporació.

El Comitè d’empresa i totes les seccions sindicals que en formen part hem adreçat al President del Consell una petició urgent de desistiment de les accions legals contra el treballador, però a hores d’ara no hem tingut cap resposta. Ens sembla innecessari, injust i de conseqüències irreparables pel nostre company continuar amb accions legals que no resoldran res i reobriran les ferides dels anys passats.

Convoquem Assemblea de treballadors pel DIJOUS 31 de MARÇ, a les 15:30 al menjador del CPA per proposar accions de suport al company i reclamar la retirada de les demandes