dimarts, 7 de juny del 2016

Reunió amb Neus Munté


Dilluns 6 de juny,  el Comitè d’empresa ens vam reunir durant més d’una hora amb la Consellera de Presidència Neus Munté i alts càrrecs del seu departament. Vam exposar els arguments amb els quals reclamem a la CCMA la retirada de la demanda de presó pel company de TV3 a qui es relaciona suposadament amb la filtració de 2012 dels sous i els càlculs per fer un ERO.

Vam explicar a la Consellera que el que esperem de la Corporació és una actitud positiva: demanem a la CCMA que retiri la demanda, que no resol res, està desfasada i causa el patiment d’una família, i en canvi treballi per fer més segura la xarxa interna de la CCMA que, com s’ha demostrat recentment, sempre es pot millorar.

La Consellera ens va escoltar amb correcció i interès i va anunciar que parlaria amb el Consell de la CCMA perquè s’avingués a fer una reunió amb el Comitè d’empresa per parlar del cas de la filtració.


Síndic de Greuges

Dimarts 7 de juny, hem portat a registrar a l’oficina del Síndic de Greuges una petició perquè s’atengui el cas del nostre company, fent referència entre altres qüestions al fet que les dades dels sous “descobertes i revelades” el 2012, actualment són públiques al portal de la transparència. A més en l’escrit fem referència a la necessitat que la CCMA centri els seus esforços a dotar de seguretat el sistema informàtic en comptes de perseguir treballadors.

També hem explicat a les responsables de l’oficina del Síndic que els nostres mitjans no informen del conflicte que es viu a la CCMA i que objectivament és un cas molt greu que està provocant un nou període de conflicte laboral a la CCMA. En aquest sentit ens han adreçat al CAC, Consell de l’audiovisual de Catalunya, i també acudirem al Consell de la Informació de Catalunya per exposar el silenci de TVC en relació al conflicte pel cas de la petició de la CCMA de 7 anys de presó per a un treballador.


Divendres 10 de juny, primera aturada de 14:30 a 14:40
Durant els 10 minuts de la vaga farem una Assemblea a la pedra per parlar de l’evolució del cas.