dijous, 16 de juny del 2016

El CONSELL DE LA CCMA NO VOL ESCOLTAR


Passades les 7 de la tarda, el Comitè d’empresa ha sortit dels despatxos de la seu de la CCMA a Via Augusta després de 8 hores d’esperar una reunió o un compromís de reunió que no ha arribat.

La presidenta del Consell de la CCMA Núria Llorach ha enviat una nota en la que torna a dir que no es vol reunir-se amb els representants dels treballadors per parlar del cas de la petició de 7 anys de presó contra el treballador i es referma en la seva posició de mantenir la demanda.

Durant les hores de la tancada, hem rebut mostres de suport i solidaritat de sindicats i comitès d’empresa i d’altres mitjans de comunicació i ens consta que des de l’àmbit polític s’han fet intents, sense resultat fins ara,  per intentar racionalitzar la posició hermètica i insensible de la CCMA respecte al conflicte obert per la demanda contra el company. 

També molts mitjans s’han fet ressò de l’acció del Comitè que així ha aconseguit trencar el bloqueig informatiu que es viu dins dels nostres mitjans sobre  el cas dels 7 anys de presó contra un treballador.

Reiterem que aquest cas per nosaltres forma part d'un conflicte laboral encara no tancat. El judici contra el nostre company deriva de la filtració de dades relacionades amb l'ERO-PAC que va ser el punt culminant del conflicte laboral que volem superar

Dijous 16 hi ha una nova aturada de protesta al vespre de 21 a 21:10.

I Diumenge 19 estarem presents a l’arribada de candidats pel debat electoral, a la qual també hi assistiran els membres del Consell