dijous, 30 de juny del 2016

COMPTE ENRERE / CARTA DE GUSTAU C. A LA PLANTILLA / DIJOUS 30 A LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA

Aquest dijous 30 de juny al matí se celebra el judici per la demanda de la CCMA de 7 anys de presó contra un treballador de TV3.

Aquest migdia s’ha fet una assemblea a TV3 en la què el Comitè d’empresa ha informat de la seva anada ben visible al matí al Parlament de Catalunya. Durant el ple i la sessió de control al govern diputats de la CUP i de Catalunya Sí Que es Pot han fet al·lusió al cas de la demanda de 7 anys de presó, i molts altres lluïen l’adhesiu contrari a la demanda, entre ells Lluís Llach, de Junts pel Sí.  En la interpel·lació directa a la consellera de la presidència, Neus Munté ha respost que no els correspon intervenir en les decisions de la CCMA perquè segons ella aquesta gaudeix de plena independència. Però després ha desgranat els arguments del Consell de la CCMA coneguts per tothom.  Durant l’estada al Parlament  hem aconseguit el suport de diputats i diputades de diferents grups, com ara els independents i d’ERC de Junts pel Sí. També hem informat amb documents els nombrosos mitjans de comunicació que cobrien el ple.

A  l’Assemblea també hem explicat les diferències en el sí del Consell de govern sobre la posició inflexible de la CCMA. I hem llegit un comunicat del company Gustau adreçat a la plantilla:

Hola sóc en Gustau C. molts no em coneixeu o em coneixeu poc.

Sóc treballador de la casa des de 2002, pare de família d'un nen de 3 anys, entusiasta de la informàtica i les tecnologies, i ara per les voltes del destí una víctima d’un fet al qual no hi vaig participar però del que em persegueixen com a culpable.

Però s’ha de ser pragmàtic i hem de desfer-nos de la vida que tenim planejada per deixar pas a la vida que ens espera.

Jo no aniré set anys a presó per uns fets que no he comés, es demostrarà en judici la meva innocència i l’abús que se n’ha fet aprofitant aquelles circumstàncies.

Han estat uns anys durs, plens de pors i incerteses, d’obstacles i entrebancs, però amb la solidaritat que ha mostrat tota la plantilla, m’heu fet fort per afrontar aquests últims moments decisius.

Gràcies de tot cor a tots vosaltres, amb vosaltres la paraula “company” pren sentit de veritat.

I una agraïment especial al comitè d’empresa i grups sindicals, que han estat al peu del canó en tot moment.

Tots els que vulgueu esteu convidats a acompanyar-me demà al matí en el desenllaç d’aquest malson.

Una abraçada a tots, i si tot va bé ens veiem ben aviat al 3360!


Hem fet de nou la crida a tothom que pugui a assistir al judici per donar suport i força al nostre company: a les 8:30 del matí a la Ciutat de la Justícia a la porta principal de Gran Via  111

I també ens hem emplaçat a una nova convocatòria de concentració a la pedra el dia que es conegui la sentència del cas.