dimecres, 1 de juny del 2016

REFERÈNDUM 2 DE JUNY DE 2016: PARTICIPA EN LA VOTACIÓ

En aquesta ocasió, les vagues que planteja el Comitè no són per  millores salarials, ni per un conveni, ni per contenir noves retallades.

El que anirem a votar dijous és un calendari d’aturades de 10 minuts en diversos moments de la programació del mes de juny per seguir cridant l'atenció pública i reclamar a la CCMA que retiri la demanda de 7 anys de presó contra un company., acusat de la filtració dels sous de la plantilla el 2012. Una demanda inútil, que no resol res i en canvi enverina les relacions laborals a TV3. 


Cal una bona participació per demostrar al Consell de la Corporació que no volem que jugui amb la llibertat d’un company i que s’ha acabar d’una vegada amb la llarga etapa de conflicte i crisi laboral que hem viscut des de l’arribada d’aquest Consell de la CCMA l’any 2012.

Dijous dia 2  hem d’anar a votar massivament, per reclamar que s’acabi amb la penalitat que la CCMA està infligint al nostre company i a la seva família. I la millor manera d'acostar-nos a aquest objectiu és votar que SÍ. Totes les altres accions i iniciatives són molt importants, però les aturades arriben més directament a les instàncies que poden influir en un canvi d'actitud de la CCMA.

Dimecres dia 1 ÉS l’ÚLTIM dia per fer el VOT ELECTRÒNIC pels qui s’hagin inscrit.

El vot per correu intern o postal també és una opció a l’abast dels qui tingueu previst no ser a les instal·lacions de Sant Joan Despí o a IMAGINA el dia 2

http://www.comitetv3.cat/2016/05/referendum-juny-2016-com-votar.html