dimecres, 22 de juny del 2016

A TV3 hem fet una aturada de 10' a l'hora de “LA RIERA”


De 16:00 a 16:10 s’ha fet una de les vagues que el Comitè d’empresa ha convocat aquest mes de juny per reclamar al Consell de la CCMA que desisteixi de la demanda de 7 anys de presó contra un treballador de TV3 a qui relacionen amb la filtració de 2012 dels sous de la plantilla i dels càlculs per a fer un ERO.

Durant l’aturada s’ha fet una concentració on s’ha explicat la repercussió de l’acció en el debat electoral de diumenge passat amb la qual es va aconseguir trencar el silenci sobre el cas en el nostre propi mitjà (TV3 i 324). També s’han comentat les mostres de solidaritat i d’adhesió com els missatges de comitès i sindicats de la FORTA i de RTVE i també d’organitzacions internacionals com la Federació Europea de Periodistes, que porta el cas al Consell d’Europa. Finalment, s’ha informat de la desconvocatòria de la segona aturada prevista per avui en l’horari del programa “Divendres” i  s’han anunciat noves accions per la setmana que ve:

Dilluns 27 de juny de 14:30 a 14:40  VAGA

Dimecres 29 de juny el Comitè d’empresa assistirà a la sessió de control al govern al Parlament de Catalunya. Està previst que algunes formacions polítiques interpel•lin sobre el cas de la demanda de presó de 7 anys contra un treballador de TV3

Dimecres 29 de juny a les 15 ASSEMBLEA a la pedra

Dijous 30 de juny a les 9:30, tothom que pugui a la Ciutat de la Justícia, Gran Via 111, edifici P. És el dia del judici i volem acompanyar i donar un suport càlid i presencial al nostre company.