dijous, 19 de febrer del 2015

Protesta dels treballadors de TV3 pel fitxatge del nou cap d’estratègia de la corporació

Comunicat n. 5/2015



El nou directiu, Andreu J. Martínez Fernández, que anteriorment havia estat a la conselleria d’Interior ve a substituir  Ramon Mateu que ha deixat la corporació.

Els treballadors de TV3 hem fet una concentració de protesta indignats pel nomenament d’un alt directiu extern mentre a la plantilla s’està aplicant amb tot rigor un procés d’acomiadaments col·lectius i la restricció de la contractació laboral necessària per a cobrir les baixes, els pics de feina i el manteniment de la producció i serveis interns.  

Companys d’alguns dels col·lectius més perjudicats per les restriccions de la contractació, serveis artístics, operadors d’imatge i redactors, han intervingut durant l’acte que s’ha celebrat al recinte de TVC, i han reclamat a la direcció de la CCMA  i als departaments de la Generalitat  que controlen la contractació de treballadors  de TVC que es resolgui d’una vegada el problema de la falta de contractació.

Els companys de disseny d’espai han recordat amb una pancarta els noms de tots els treballadors temporals del seu departament que la direcció ha acomiadat els darrers anys.

També s’ha parlat de la situació de les jornades forçoses a temps parcial dels Operadors d’imatge. En aquest cas és el departament de planificació i recursos de TVC que bloqueja inexplicablement l’ampliació efectiva de jornades que ja estan autoritzades.

El Comitè d’empresa s’ha compromès a fer gestions per fer a arribar als funcionaris que tenen intervinguda la contractació la situació crítica d’alguns departaments.

Durant l’Assemblea s’ha demanat que es difongui l’últim informe de la plataforma “Joestimotv3”

El Comitè d’empresa a les Xarxes socials


Durant l’acte s’ha informat que el comitè d’empresa ha obert nous compte de twitter, facebook i un blog nou: