dilluns, 23 de febrer del 2015

FORA EL RAV IL·LEGAL

El Tribunal Suprem diu que és il·lícit  mantenir el “RAV” des de gener de 2013
 
Una sentència del Tribunal Suprem sobre una reclamació del Comitè de Catalunya Ràdio diu que és il·lícit el manteniment del RAV més enllà de gener de 2013 i també especifica que els treballadors tenen dret a que se’ls retornin les quantitats tretes de les nòmines des de l’1 de Gener de 2013.
 
En el cas de TV3, el Comitè d’empresa va presentar demanda davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Com que el cas reclamat per Catalunya Ràdio es va perdre a l’Audiència Nacional, els advocats del Comitè de TV3 van optar davant el TSJC pel “desistiment amb reserva d’acció” a l’espera del resultat del recurs del Comitè de Catalunya Ràdio al Tribunal Suprem.
 
Ara ja hi ha sentència del Suprem i cal reprendre l’acció del Comitè de TVC al TSJC.
 
En les pròximes hores ens posarem en contacte amb la direcció per fer una reunió urgent sobre l’aplicació de la sentència del Suprem, que tracta d’uns fets que afecten tant els treballadors de Catalunya Ràdio com els de TVC.
 
S’ha d’eliminar immediatament el descompte del RAV de les nostres nòmines, i cal parlar de com es fa la recuperació del que ens han descomptat des de 2013.