dijous, 30 de maig del 2024

DESINFORMACIÓ AL PORTAL INTERN SOBRE EL TRASLLAT DE SEUS DE GIRONA


Aquest dijous, mentre els representants dels treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio ens hem reunit amb una representació de la direcció de la CCMA per fer-los veure els greus inconvenients laborals, logístics i reputacionals d’unificar les delegacions de tele i de ràdio de Girona a la seu de la Delegació del Govern, el Portal Intern ha publicat una nota enganyosa que distorsiona completament la realitat. És un fet sempre imperdonable però encara més si es fa en un mitjà de comunicació públic.

A la reunió, els representants dels treballadors hem manifestat amb unanimitat la nostra rotunda oposició a la decisió presa pel Consell de Govern de la CCMA, que té com a principals arguments crear un aparador de la marca 3Cat al centre de Girona i activar les tan famoses palanques econòmiques, venent-se les actuals seus de tele i ràdio a la capital gironina, que són de propietat de la CCMA.

La direcció ha reiterat repetidament que “la decisió està presa” i amb l’aprovació del Consell de Govern volen imposar el trasllat i unificació de les dues delegacions cap a un espai clarament inadequat.

No és veritat que s’hagi creat “una comissió tècnica amb treballadors per definir les característiques del nou espai”. I a més, a la nota de la direcció publicada al Portal Intern s’obvia que l'espai elegit sigui compartit amb dependències del Govern.

No ens conformem amb una rectificació. Exigim encara molta més transparència i diàleg per escollir, sense ni compromisos governamentals ni decisions precipitades, el futur de les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a Girona.

En un comunicat de la setmana passada, demanàvem l’aturada del projecte i que es tingués en compte l’oposició al projecte de tots els representants dels treballadors, comitès d’empresa, consells professionals i delegada dels treballadors de Girona La direcció ha d'aturar el trasllat de seus a Girona

Nota del Comitè d’empresa adreçada a la direcció sobre la publicació al Portal de notícies:

 Benvolguts,

Ens adrecem a vosaltres per reclamar que rectifiqueu al més aviat possible la notícia del Portal Intern, (publicada mentre estàvem encara en una reunió els representants dels treballadors amb la direcció),   en referència al trasllat de seu de les delegacions de Girona en què es diu: “Es crea una comissió tècnica amb treballadors i treballadores per definir les característiques del nou espai”. Això no és cert.

 

No s’ha constituït cap comissió de treball i la publicació reflecteix un consens que no existeix i que ha quedat molt clar en la reunió en què s’ha comunicat per part de la direcció que la decisió del trasllat al local de Santa Caterina de les delegacions de TV3 i Catràdio està presa i avalada pel Consell de govern, ignorant l’oposició unànime dels representants dels treballadors.

Reiterem que exigim una rectificació immediata d’aquesta notícia