dimecres, 22 de maig del 2024

LA DIRECCIÓ HA D’ATURAR EL TRASLLAT DE LES SEUS DE TV3 i CATRÀDIO DE GIRONA

 


La direcció ha decidit unificar les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio de Girona en una sola seu al centre de la ciutat, a l’espai Santa Caterina, al complex de la seu de la Generalitat. 

Aquest projecte es vol imposar sense exposar els objectius clars d’aquesta operació i contra l'opinió dels treballadors afectats i amb un informe contrari de les delegades de prevenció. 

Els motius de l'àmplia oposició a aquest trasllat són els següents: 

  • No hi ha espai suficient  per a la gent ni per als materials i equipaments de treball necessaris. 
  • El local forma part del complex de la seu del Govern, i això compromet l'activitat professional, la independència i la imatge dels nostres mitjans.
  • La ubicació de la nova seu al centre de la ciutat és un aparador que empitjora les condicions de seguretat i laborals del personal i de les instal·lacions.

 

Els comitès d'empresa, les delegades de Prevenció i Salut, la delegada dels treballadors de Girona i els consells professionals hem reclamat en diverses ocasions que es reconsideri la decisió del trasllat cap a aquest local. En lúltima reunió amb la direcció hem reclamat que es retiri el projecte actual i que es comenci de zero amb un procés més transparent i participatiu. 

Des dels comitès d'empresa no comprenem l’obstinació de la direcció en forçar aquest trasllat després de totes les observacions laborals, professionals i sindicals que els hem fet els representants dels treballadors.