dijous, 30 de maig del 2024

MÉS DE 200 CONTRACTES FIXOS

 Aquestes últimes setmanes de maig i principis de juny, s'estan fent les conversions a contracte fix de la totalitat dels 139 llocs de treball del procés de regularització dels indefinits no fixos.

 

Així mateix, s'estan cobrint amb contracte fix la majoria de les 81 places de la taxa de reposició del 2024, corresponents a les baixes i vacants de l'any 2023, així com algunes vacants d'anys anteriors que encara estaven pendents de la finalització de concursos. La cobertura d'algunes de les vacants per promoció interna produeix també rebots en els llocs de treball de procedència, per exemple OPIs fixos que  promocionen a ajudants de realització i que generen vacants d’OPI.

 

Són, per tant, més de 200 contractes fixos en poques setmanes, un 10% de la plantilla. Això ha estat possible per la persistència en la reclamació de la recuperació de llocs de treball perduts des de les retallades del 2012, de la regularització dels indefinits no fixos i la realització dels processos de selecció corresponents.


D'altra banda, a la Comissió de Contractació continuarem reclamant un protocol que ens permeti al Comitè poder fer un seguiment efectiu de la gestió de les llistes a l'hora de fer promocions i contractacions tant temporals com indefinides.


Cal seguir endavant. Les vacants de 2024 s'han de cobrir al més aviat possible, s'han de prorrogar les llistes dels concursos que caduquen aquest any i s'han d'estabilitzar també els nous llocs de treball derivats de l'increment de producció i dels nous projectes.