divendres, 20 de maig del 2016

El Comitè d'empresa parla amb F. Homs, Joan Tardà, David Fernàndez i Artur Mas sobre el cas de la demanda de 7 anys de presó

El Comitè intensifica la campanya per la retirada de la demanda de 7 anys de presó


Aquest dijous vam parlar amb diversos polítics perquè intercedeixin davant de la Corporació i es pugui acabar amb les penalitats del nostre company amenaçat amb 7 anys de presó i puguem passar pàgina del llarg conflicte laboral que va arrencar el 2012 amb l'actual Consell de govern de la CCMA.

A la sortida de l'entrevista de "Els Matins" de TV3, membres del Comitè d’empresa vàrem parlar amb el diputat Francesc Homs. Li vam dir que davant la posició tancada del Consell de la Corporació, proposem que aquest faci l'experiència de retirar la demanda, i així podrem comprovar si la fiscalia continua amb la causa. També li vam recordar que, com en el seu cas, no es pot judicialitzar la vida política i tampoc les relacions laborals. Homs va respondre que havia rebut el missatge.


Al vespre ens vam reunir amb Joan Tardà, d'ERC, que participava en un acte de l'ANC a Sant Joan Despí. Tardà es va mostrar preocupat per la situació i ens va dir que "el treballador no pot anar a la presó".
En el mateix acte vam parlar amb David Fernández, CUP, que es va solidaritzar amb el treballador perseguit amb pena de presó i es va mostrar convençut que: “Si la Corporació desisteix de la demanda, cas tancat”. També vam conversar amb altres polítics assistents a l'acte de l'ANC com Xavier Vendrell, d'ERC. A tots ells els hem informat del cas i els hem demanat que reclamin a la CCMA la retirada de la demanda.



A la nit vam parlar amb l’ex president de la Generalitat Artur Mas que acudia al programa “.Cat” i anava acompanyat de la presidenta en funcions de la CCMA Núria Llorach. Li vam donar el dossier del cas a Artur Mas que va escoltar els nostres arguments que feien incidència en la inutilitat d’aquesta demanda tan desproporcionada i desfasada.

Durant les pròximes setmanes continuarem fent tot el possible per divulgar el cas i sensibilitzar l’entorn polític i fer arribar a l’opinió pública que la CCMA posa en joc la llibertat d’un treballador.


Ajudeu-nos a difondre la campanya: