dijous, 19 de maig del 2016

UN CONSELL DE LA CCMA BUNQUERITZAT / Calendari d'Assemblees, referèndum mobilitzacions / "COGESTIÓ 2016: AQUEST ANY SÍ"

UN CONSELL DE LA CCMA BUNQUERITZAT


El Consell de govern de la CCMA es referma en la demanda de 7 anys de presó contra el company de TV3 suposadament relacionat amb la filtració de 2012 dels sous de la plantilla i els càlculs per fer l’ ERO.

Malgrat els intents per part del Comitè d’empresa per obrir un diàleg durant les setmanes posteriors a la desconvocatòria de la vaga del 3 de maig, no hi ha hagut cap gest  per part del Consell de la CCMA. 
Els consellers de la Corporació i la presidenta en funcions han declinat per dues vegades reunir-se amb els Comitès d’empresa, i això va portar a la tensa sessió de control parlamentari de divendres 13 de maig.
Hem comprovat que res no ha canviat al Consell de la CCMA, perquè hi trobem la mateixa direcció autoritària dels pitjors anys de la crisi laboral. És el Consell de les retallades, els acomiadaments, la suspensió de convenis, que ara culmina la seva trajectòria posant en joc la llibertat d’un company que ja ha patit anys de persecució i de penalitats.

Per continuar fent visible el desacord de la plantilla amb l'actitud de la CCMA, el Comitè d’empresa proposa un calendari d'aturades parcials de 10 minuts en diverses franges horàries durant la campanya electoral que comença el 10 de juny. Unes propostes que sotmetrem a votació en referèndum.

CALENDARI D’ASSEMBLEES PER PRESENTAR LES PROPOSTES DE MOBILITZACIÓ


DIMARTS 24 DE MAIG         
CPA MATÍ               10:30        MENJADOR CPA
CPA TARDA            15:00        MENJADOR CPA. En aquesta Assemblea hi haurà un altre punt a l’ordre del dia:  "COGESTIÓ 2016"

DIMECRES 25 DE MAIG
CEI MATÍ                 10:30       MENJADOR CEI
CEI TARDA              15:00       MENJADOR CEI

DIVENDRES 27 DE MAIG
IMAGINA                 12:00       SALA MITJANS DIGITALS

DISSABTE 28 DE MAIG
CAP DE SETMANA    16:30       REDACCIÓ INFORMATIUS

DIJOUS 2 DE JUNY, REFERÈNDUM SOBRE LES MOBILITZACIONS

________________________________________

"COGESTIÓ 2016: AQUEST ANY SÍ !!!" 

Després d'una primera fase el 2013, el 2014-2015 la dinàmica parlamentària primer i la conjuntura política catalana després, van deixar el projecte de Cogestió de la CCMA al ralentí...  Però el 2016 el projecte de Cogestió torna amb més força que mai!!

En els immediats dies començarà la fase pública de la campanya 2016 per situar la proposta de cogestió de la CCMA en el debat públic i polític. Per saber-ne més i dir la vostra:

Assemblea Informativa "COGESTIÓ 2016"

Dimarts 24 de maig 15.00, al menjador del CPA

Comissió de Cogestió dels Treballadors de TV3
https://cogestiotv3.wordpress.com/