dimecres, 6 de març del 2019

Dijous 7 de Març, concentració a la pedra Divendres 8, Vaga

Dins de les mobilitzacions del Dia Internacional de les dones convoquem un acte a la pedra:

Dijous 7 de març:

A les 12h, concentració a la pedra:

Acte unitari de solidaritat d’homes i dones amb totes les que convivim a TV3: les que ens cuiden, les que netegen, les que fan el dinar, les que surten per la tele i les que no hi surten, tots i totes juntes per ser ben visibles.

En l’acte, que durarà uns 45’intervindran:

Sara Cuentas, activista del col·lectiu de dones migrades. Enguany la mobilització vol reforçar l’antiracisme i el suport a les persones migrades

Carmen Moya i Rosa Molina, sindicalistes del sector de la Neteja. Exposaran breument la situació d’un sector molt feminitzat i amb molta precarietat

Una companya d’Informatius. Llegirà manifest de les Dones del sector de la Informació i la Comunicació

Montse Ortega, Pla d’Igualtat. A TV3 hi ha bretxa salarial i sostre de vidre

Una membre de l’Associació feminista del Baix Llobregat.

Bibiana Esteve, companya del servei de Prevenció de riscos. Llegirà un resum del manifest de la vaga feminista


Per acabar l’acte, a proposta d’un grup de companyes d’informatius,  ens farem fotos simbòliques amb les ulleres liles que el Comitè d’empresa proporcionarà. Proposem a tothom, homes i dones, que porteu una peça de roba (jersei o samarreta) de color lila o negre.


El mateix dijous dia 7 a les 14:30 farem Assemblea als estudis d’Il·lumina amb les companyes i companys que treballen a la Telenovel·la incloent les actrius, actors, guionistes i tothom que hi vulgui participar.

I....Divendres dia 8 de març, ens adherim a la vaga feminista de 24 horesEns emplacem totes i tots a fer la vaga per la igualtat, per acabar amb les bretxes salarials, les violències masclistes i les desigualtats.

ENS ATUREM PER CANVIAR-HO TOT.

(Durant la jornada d'avui tindrem més informació dels serveis mínims, de programació i de desenvolupament de la vaga del dia 8)