divendres, 11 de novembre del 2016

Retorn esperat / Consell professional de programes / Contracte Programa / Peral anuncia nous projectes de programació

Retorn esperat
Estem molt satisfets de comunicar una bona notícia: el company Gustau (absolt després que la CCMA i el Fiscal reclamessin 7 anys de presó) ja s’ha incorporat al seu lloc de treball

Fent camí cap al nou Consell professional de programes
La setmana passada els promotors del nou consell professional van presentar el projecte a  la direcció de TVC.
Aquest divendres, aprofitant la  sessió de control a la CCMA al Parlament han pogut contactar amb els diputats que s’han mostrat molt receptius a la iniciativa d’un nou consell professional de programes. També s’han adreçat al Consell de Govern de la CCMA per a una pròxima reunió de presentació.


Duart encarregat de fer el Contracte programa
Núria Llorach ha anunciat que Brauli Duart serà l’encarregat de fer el nou contracte programa. L’anterior projecte data del 2012, i no es va arribar a fer efectiu. El contracte programa ha d’establir la previsió plurianual de pressupost de la CCMA amb visió de futur. I volem recordar que la llei estableix que el Contracte Programa ha de respectar els convenis col·lectius i que els representants dels treballadors hem de participar en l’elaboració del text amb un informe previ que s’ha de tenir en compte.

Revisar la graella de programació “de dalt a baix”
De la Comissió de control parlamentària d’avui a la CCMA destaca l’anunci del projecte del director de TVC Jaume Peral per fer una nova graella: Entre les novetats volgudes, recuperar un ‘late show’ (diari o setmanal), una nova ‘sit com’, un programa d’entreteniment per les tardes d’estiu o docusèries culturals pel Canal 33.”

Per fer aquesta nova graella, Peral reclamarà 19 milions d’euros pel pròxim pressupost.


Ara cal que aquesta producció nova es faci internament. Demanarem una reunió amb la direcció perquè ens detalli els plans de producció.