dimecres, 30 de setembre del 2015

FORA EL RAV, ARA. EQUIPARACIÓ JA!


 Malgrat l'esforç de negociació del mes de juliol,  l'intens calendari d'assemblees i referèndum de setembre i les hores dedicades a la tramitació del projecte de conveni, les instàncies de l'administració de la Generalitat encara no han emès els informes favorables per al registre del conveni. Això, segons la direcció, ajorna la supressió del RAV, la recuperació del conveni, i l'equiparació dels companys procedents de les empreses tecnològiques i de Cat ràdio a la tele.

El fet que aquesta demora es conegui l'endemà de les eleccions del 27S provoca de nou la immediata desconfiança de la plantilla amb la direcció de la Corpo. 

Reclamem  que no s’ajorni més l'aplicació dels acords de conveni ni l'execució pactada de la sentència del RAV i que, com a màxim el 10 d’octubre, es faci l’actualització del que ens deuen de la nòmina de setembre.

Pactar la devolució del RAV a terminis ha estat una concessió dels treballadors cap a l'empresa que no pot rebre la resposta d'un ajornament de la supressió de la retallada il·lícita.

Esperem que en els pròxims dies es resolguin els entrebancs que impedeixen l'aplicació dels acords i que demoren el compliment de la sentència de l'Audiència Nacional sobre el RAV. En un altre cas el Comitè d'empresa iniciarà les accions que convingui per fer complir els compromisos adquirits per la direcció.


Pressupost 2016
En reunió trimestral sobre la situació econòmica de la CCMA, la direcció ha informat que el projecte de pressupost pel 2016  contempla l’import de la devolució del RAV.
També hi ha prevista una partida per a “edificis i altres construccions”, que poden ser destinats tant a “l’edifici fantasma” com a l’ampliació del CEI pel projecte d’unificació i confluència de TVC i Catalunya Ràdio.

Reunió a Funció Pública sobre promocions internes
En la reunió, els funcionaris del Departament de Funció Pública han insistit que, si no hi ha proves passades, cal que es faci un concurs de promoció per resoldre la problemàtica de la consolidació de les promocions internes de llarga durada.

Aquesta setmana el comitè d’empresa ens tornem a reunir amb recursos humans per reprendre el procés de promocions i buscar una solució pel procediment de consolidació. En les pròximes setmanes convocarem assemblea per informar amb més detall de les negociacions.