dimarts, 26 de maig del 2015

REUNIÓ PER PARLAR DE LES PROMOCIONS


Comunicat 25/2015


El Comitè d’empresa convoca a tothom que estigui interessat, a una sessió a l’auditori del CEI, aquest dijous 28 de maig, a les 15h, per parlar del procés per a la consolidació de promocions que s’està plantejant en la negociació de conveni.

A la reunió hi assistirà l’advocada dels serveis jurídics del comitè d’empresa, Teresa Blasi, del col·lectiu AIDE, per exposar el punt de vista jurídic sobre la situació de les promocions de llarga durada.




DIVENDRES 29 DE MAIG : COMISSIÓ DE CONTROL PARLAMENTARI DE LA CCMA

Aquest divendres se celebrarà al Parlament de Catalunya la sessió de control de la CCMA amb la compareixença del president del Consell de la corporació, Brauli Duart, i altres directius. Aquesta serà una sessió doble atès que les anteriors comissions de control s'han suspès per diferents motius. 
En aquesta ocasió els grups parlamentaris també faran preguntes relacionades amb la situació laboral, sobre el conveni i la retallada i també sobre l'embargament de la contractació laboral que afecta molt especialment als departaments de serveis arístics. 

Els treballadors que vulguin assistir a la sessió, juntament amb els membres del comitè d'empresa,  poden adreçar un correu a Rafel Ràfols, rrafols.n@ccma.cat, per fer les acreditacions d'accés al Parlament.







El Comitè de TV3 denunciarà la direcció per vulnerar el dret de vaga


En la darrera vaga de divendres a la nit la direcció va ignorar els acords amb el Comitè de vaga. 

Aquests acords fixaven la programació que s'havia d'emetre durant els horaris de vaga en les diferents aturades convocades pel comitè d'empresa. En concret s'establia el següent: "En quant a la programació, s'informa que es farà senyal única a tots els canals excepte el Super3.."

En la vaga de 23:30 a 00:30 de la nit de divendres 22 de maig, la direcció va donar ordres de mantenir l'emissió habitual de "La Gran pel·lícula" per TV3.
La resta de canals, Canal 33, 324 i Esports3  van compartir programació amb l'emissió d'un documental.

La direcció de programació i el director de TV3, Eugeni Sallent, són els responsables directes d'haver trencat els acords amb el comitè de vaga. El comitè d'empresa ha iniciat les accions per denunciar la direcció davant els tribunals per vulneració el dret de vaga.