divendres, 15 de maig del 2015

DUART MANTÉ EL RAV IL·LÍCIT

Comunicat 21/2015


En la reunió de negociació de conveni d’aquest divendres la direcció ha explicat que el dictamen jurídic encarregat al departament de Presidència els indica que no estan obligats a retornar el RAV als treballadors de TV3.

El seu dictamen, al qual no ens sotmetem, no diu que hagin de mantenir la retallada i el Comitè hem reclamat de nou la supressió immediata del RAV.

La direcció de la CCMA sap que la retallada és il·lícita i tot i així, mantenen el RAV provocant un increment del problema que han generat des de 2013.
Hem advertit a la direcció que la seva decisió de mantenir el RAV ens portarà a allargar el conflicte laboral al mes setembre.

També hem tornat a reclamar una reunió amb el president del Consell de Govern, Brauli Duart, per exposar de primera mà les nostres propostes de supressió del RAV i devolució a terminis fins a 2018 dels diners retallats anteriorment.

Tot i la falta d’avenços en l’aspecte salarial, seguim les negociacions i en les pròximes reunions inclourem els aspectes dels horaris i jornada i continuarem amb els treballs sobre la consolidació de les promocions.

CONTINUA LA MOBILITZACIÓ

Perquè fa 15 mesos que estem sense conveni, perquè fa 4 anys que arrosseguem retallades de plantilla de drets i de salari i perquè ens volem treure de sobre el RAV il·legal, continuem les mobilitzacions del mes de maig:

DISSABTE 16 de MAIG: ASSEMBLEA CAP DE SETMANA A LES 17:30

DIUMENGE 17 de MAIG: VAGA de 14:30 a 14:40

DILLUNS 18 de MAIG: VAGA de 17:30 a 17:40, queda afectada l’emissió en directe del programa DIVENDRES i dels informatius del 324

DIJOUS 21 de MAIG: 21:00 Rebuda als candidats municipals de Barcelona per l’últim debat de campanya

DIVENDRES 22 de MAIG: Últim dia de campanya electoral VAGA de 21:00 a 21:15 i de 23:30 a 00:30

TROBADES AMB ELS PARTITS POLÍTICS

Des de l’inici de la campanya electoral el Comitè d’empresa estem fent un desplegament per arribar als candidats a les municipals i als entorns polítics per recordar que a TV3 el conflicte laboral està sense resoldre, i que la direcció de la CCMA segueix enfrontada amb la plantilla. Estem explicant que portem 4 anys de retallades, 15 mesos sense conveni, i que la direcció segueix sense voler solucionar les conseqüències de l’aplicació del RAV il·legal.