Vot electrònic

En el referèndum organitzat pel Comitè d'empresa de TV3 pel proper 2 de juny de 2016, els treballadors que ho desitgin, poden optar pel vot electrònic, durant els tres dies previs. Aquesta és una alternativa al vot presencial i al vot per correu.

En aquest referèndum es proposa una segona tanda de vagues de 10 minuts per reclamar al Consell de la CCMA que desisteixi de la demanda de 7 anys de presó contra el company suposadament relacionat amb la filtració de 2012.

El vot electrònic estarà actiu durant els dies 30 i 31 de maig i 1 de juny.

El procediment a seguir és:

1. ALTA GENERAL

Cal donar-se d’alta a l’eina de vot electrònic WeDecide.

Si ja us heu donat d'alta al WeDecide en anteriors votacions, no cal que repetiu aquest pas, només heu d'utilitzar el mateix usuari i contrasenya amb el que us vàreu donar d'alta anteriorment i saltar al punt següent.

Aquí hi ha el “Manual WeDecide - Com donar-se d'alta” amb instruccions detallades.
  • IMPORTANT:
  1. Cal utilitzar l’adreça de correu electrònic corporatiu
    (del tipus adreçacorreu@ccma.cat o adreçacorreu@tv3.cat o...).
  2. Al camp document us recomanem que escolliu “Altres...” i hi poseu novament la vostra adreça de correu electrònic (si no la podeu escriure sencera, no patiu, escriviu-la fins on pugueu).
    Tot i que també podríeu posar-hi el vostre DNI, recomanem que ho feu com us hem exposat per tenir la possibilitat de tenir més d'un compte diferenciat al WeDecide (per exemple, un per a qüestions d'ús professional i un altre d'ús privat).

2. SOL·LICITUD ESPECÍFICA

Per a votar electrònicament en el proper referèndum s’ha d’enviar una sol·licitud a la bústia de correu votelectroniccomite@tv3.cat indicant clarament amb quina adreça de correu electrònic esteu donats d'alta al WeDecide per tal que us incloguem al cens a l’ús.

Per tal d'assegurar-vos que podeu votar electrònicament us recomanem que realitzeu aquesta gestió abans que comenci la votació (abans del 30 de maig).
En tot cas, també mirarem d'atendre totes les peticions de noves altes de vot electrònic que ens arribin un cop començada la votació electrònica. Tot i això, no us podem assegurar que puguem gestionar adequadament les que arribin a darrera hora.

L’adreça votelectroniccomite@tv3.cat també pot ser emprada per a fer consultes i resoldre dubtes.

3. VOT ELECTRÒNIC

Es podrà votar electrònicament durant tot el dia 30 i 31 de maig i 1 de juny.

Aquí hi ha el “Manual WeDecide - Com votar” amb instruccions detallades.