dimarts, 17 de març del 2020

LLUITEM CONTRA EL VIRUS: Amb una programació de servei que doni sentit a l'esforç de tanta gent

El Comitè d’Empresa agraeix a tothom la feina i l’esforç en aquesta situació d’emergència que estem vivint. Estem treballant en circumstàncies molt excepcionals

Des del Comitè adrecem un agraïment especial a les treballadores de la neteja, les dels  menjadors, al personal de seguretat i altres empreses que ens donen servei i què necessitem més que mai.

És imprescindible seguir les instruccions mèdiques i d’higiene i seguretat. Els que esteu a casa, seguiu les instruccions de les autoritats i els que esteu treballant, totes les indicacions del Servei Mèdic i de Prevenció que ha de prioritzar la nostra salut i seguretat davant aquelles feines que no siguin essencials.

Els problemes es concentren en les regies i els platós. També en el compliment de les normes en els rodatges, en l’arribada de material de prevenció a les delegacions i en la necessitat de fer rotacions per no allargar les jornades, respectant a la vegada les mesures preventives. Qualsevol mancança o problema que no pugueu resoldre entre vosaltres i amb el departament, comuniqueu-lo al Comitè.

El contingut de la programació en directe ha de ser només el servei essencial informatiu. La resta ha de ser programació enllaunada. Treballem perquè així es faci i ho traslladem en els nostres contactes amb la direcció.

La plantilla no convocada presencialment, ha de quedar-se a casa, fent teletreball o amb permís retribuït per emergència sanitària.

Els/les que ara fan teletreball, ho fan de manera extraordinària per a aquest període inicial de 15 dies, amb garanties de manteniment de totes les condicions laborals.

El tractament a l’interior de l’empresa sobre les persones afectades per la malaltia ha de seguir estrictament les normes de discreció, respecte i no estigmatització.

I per últim, hem reclamat novament a la direcció una programació de servei que doni sentit a l'esforç de tanta gent