divendres, 14 de juny del 2019

ELS ESPORTS TAMBÉ SÓN TV3

Les converses del Comitè d'empresa amb la direcció per mantenir la producció d’Esports de la franja de la tarda no han prosperat.

Planificació i Recursos i l’Àrea Tècnica argumenten que no hi ha efectius suficients per mantenir la producció de tarda d’Esports si alhora es vol iniciar un altre magazín d’entreteniment i actualitat en directe a la franja de 12 a 14h. Per la seva banda, Recursos Humans manté la restricció de la contractació de treballadors necessaris per fer tot el que es vol des de la direcció de TV3, ocupada a competir amb uns mitjans privats molt ben posicionats.  

El Comitè vam plantejar dues propostes  per a  la planificació de personal i recursos tècnics amb l’objectiu de no sacrificar els Esports, però han estat rebutjades per la direcció.

L’ambició per ser líders d’audiència reforçant la franja del migdia abans dels Telenotícies, sense incrementar plantilla ni pressupost, topa amb la realitat de la saturació i pressió de feina dels departaments tècnics i de producció, hipotecats per un model de televisió en permanent directe. Malgrat tot, la direcció està entestada amb el nou projecte i disposada a sacrificar els Esports.

Reclamem que es rectifiqui, es mantingui la graella d’Esports i es treballi per obtenir els recursos necessaris de nova contractació i pressupost.
En els pròxims dies concretarem les propostes de mobilització per aconseguir el ressò que calgui per posar en evidència la importància i el prestigi de l’Esport a TV3. Refermem el compromís dels mitjans públics amb l’Esport català, com a instrument d’integració i cohesió de la nostra societat.