divendres, 19 d’octubre del 2018

Llorach i Funció Pública diuen NO a les 35 hores



Núria Llorach i Funció Pública diuen NO a les 35 hores. Així ho ha manifestat  la vicepresidenta de la CCMA a la Comissió de Control parlamentària d’aquest divendres. Argumenta que Funció Pública diu que el dèficit de 2017 de la Generalitat ho impedeix i que no poden complir el que està pactat en conveni en matèria de jornada.

Finalment, després de mesos d’evasives, s’han retratat: diuen NO a la recuperació del nostre dret a la jornada de 35 hores.
Els respondrem amb mobilitzacions i demandarem l’incompliment de conveni.

-El dèficit del 2017 que al·leguen per negar-nos el dret a les 35 hores, no és imputable als treballadors públics. No acceptem  que la responsabilitat de la direcció de la CCMA i del Govern en el dèficit es converteixi en un càstig contra els treballadors que suportem la jornada allargada des de fa 6 anys.

-L’endarreriment en la recuperació de salari i drets laborals és responsabilitat del Govern i en particular de la conselleria d’Administració i Funció Pública, que dilata i ajorna les mesures beneficioses socials i laborals. És un doble càstig pels treballadors del sector públic de Catalunya que hem estat sotmesos a anys de retallades i que hem resistit la intervenció de l’article 155 durant mesos.

-Exigim a la direcció de la CCMA que assumeixi la seva responsabilitat en la negociació col·lectiva i que compleixi els acords que signa, o que plegui ja.

VAGA EL DILLUNS 29 D’OCTUBRE DE 8 A 8:30 DEL MATÍ

Del 5 al 9 de novembre, l’horari de vaga serà el següent: de 8 a 8:30 del matí i de 21:30 a 22h de la nit.
Des del Comitè treballarem en noves mobilitzacions per portar a la pràctica el nostre dret a la jornada de 35 hores