dijous, 11 d’octubre del 2018

EL PARLAMENT INSTA DE NOU LA RENOVACIÓ DEL CONSELL DE LA CCMA I EL CONTRACTE PROGRAMA

El ple del Parlament de Catalunya ha aprovat dues resolucions que coincideixen a reclamar de manera urgent la renovació del Consell de Govern de la CCMA i que es faci amb un acord de majoria qualificada de 2/3 de vots, i amb candidats i candidates a proposta d'un mínim de 3 grups parlamentaris.

Una de les resolucions insta que s'acordi i s'aprovi un nou Contracte Programa per la CCMA abans d'acabar l'any i l'altra resolució aprovada reclama que es renovi la llei de la CCMA, amb els mateixos criteris de majoria de 2/3, i que els treballadors estiguin representats al Consell de Govern de la CCMA.

Cal que aquestes resolucions, aprovades sense cap vot en contra, es portin a terme sense més demores atesa la seva importància per a l'estabilitat pressupostària i 
la governança de la CCMA. Els membres del Consell de Govern tenen el mandat caducat i la presidència està ocupada en funcions des d'abril del 2016.

Per això, un cop més, des dels Comitès d'empresa i Consells professionals de TV3 i Catalunya Ràdio, reclamem del Parlament, que és de qui han de dependre els òrgans directius de la CCMA, que compleixi les resolucions que ha aprovat i que les disputes polítiques no paralitzin la seva execució.