dijous, 19 d’octubre del 2017

FERM REBUIG ALS EMPRESONAMENTS POLÍTICS

Dimarts 17 a les 12h els treballadors de TV3 hem participat en les concentracions contra l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, dirigents de l’ANC i d’Òmnium Cultural.
Durant l’acte als estudis de Sant Joan Despí s’ha llegit un comunicat de rebuig als empresonaments i s’ha votat unànimement l’adhesió a les convocatòries que es facin des de la Taula per la Democràcia, entitat que agrupa sindicats i organitzacions i associacions diverses, entre altres l’ ANC i Òmnium Cultural.

En les intervencions durant la concentració s’ha aprovat la proposta per fer un nou informatiu en diversos idiomes, com es va fer als inicis de TV3,  per difondre per Internet i les diferents xarxes de la CCMA.
També s’han fet concentracions als Estudis d’Il·lumina d’Esplugues, en la que han participat treballadors de diferents empreses, a Catalunya Ràdio i a delegacions territorials de la CCMA.

  
Comunicat llegit a la concentració:

Els drets i llibertats polítics, d'opinió, d'expressió, de reunió, de mobilització són inalienables.

El dia 20 de setembre vam sortir al carrer davant la intervenció de l'autogovern de Catalunya i de la detenció i enjudiciament de diversos càrrecs polítics. Considerem que les institucions democràtiques són imprescindibles per garantir drets i serveis públics i necessàries per a la cohesió social. 

Denunciem la irresponsabilitat d'atiar el conflicte institucional i polític de Catalunya amb actuacions penals i amb empresonaments polítics. Cal continuar insistint en les vies de negociació per resoldre els conflictes polítics.

Els treballadors de TV3 donem suport a les mobilitzacions convocades per a aquest dimarts 17 d'octubre, en el marc de la Taula per la Democràcia, amb les concentracions que s’estan fent als centres de treball i ajuntaments,  i amb la manifestació, a les 8 del vespre, a l'avinguda Diagonal, des de passeig de Gràcia fins a Francesc Macià, de Barcelona.


Llibertat Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, ja!