dilluns, 2 d’octubre del 2017

Aquest dimarts 3 d'octubre fem vaga


 
Els treballadors de TV3 farem vaga de 24 hores aquest dimarts 3 d’octubre de 00:h a 12 de la nit.
 
S’han fet  diverses assemblees a Sant Joan Despí  i a Il·lumina per exposar les dues mobilitzacions que estan convocades per demà a les quals ens hem adherit: la Vaga General de 24 hores que comença aquesta nit i a l’Aturada de país convocada per la Taula per la Democràcia..
 
Els treballadors de TVC i Catalunya Ràdio ens sumem a les convocatòries per expressar el nostre rebuig a la repressió policial indiscriminada i en defensa de les llibertats democràtiques.
 
Durant aquesta tarda es notificaran els serveis mínims de la Vaga General. Hem pactat amb la direcció uns serveis mínims de programació i plantilla que consisteixen en la programació informativa que se centra  en la que generarà la vaga i que s’emetrà simultàniament per tots els canals d’emissió llevat de la programació infantil que es mantindrà en el seu horari habitual.
 
Pel que fa al desenvolupament de la vaga: ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES QUE FACIN VAGA I NO ESTINGUIN CONVOCATS PELS SERVEIS MÍNIMS NO HAN DE VENIR A TREBALLAR DURANT TOTA LA JORNADA.
 
 
TAMBÉ CONVIDEM A TOTHOM A PARTICIPAR EN LES MANIFESTACIONS I ACTES QUE SE CELEBRIN DURANT LA JORNADA DE DEMÀ CONTRA LA REPRESSIÓ I PER LES LLIBERTATS