dimecres, 15 de març del 2017

Els treballadors de TV3 reben Vicent Sanchis amb una Assemblea i reclamen la dimissió del Consell de la Corporació

L’Assemblea de TV3, convocada pel Comitè d’empresa i el Consell professional,  aprova unànimement el Manifest “TV3, Plural i per a tothom” i reclama la dimissió del Consell de la Corporació, i que s’avanci en la reforma de la Llei de la CCMA.

A TV3 s’ha rebut amb una Assemblea de treballadors el nou director, Vicent Sanchis, que va ser nomenat dilluns sobtadament pel Consell de la Corporació, després de forçar Jaume Peral a dimitir de manera fulminant. Un Consell que va avalar la designació feta des d’un partit polític i que està deslegitimat perquè té la meitat dels seus membres “caducats” i no té president des de fa un any. Per tot això s’ha reclamat el canvi de Consell de govern mentre no es faci una llei nova, tal com va acordar una moció del Ple del Parlament.

L’Assemblea ha votat unànimement  el manifest “TV3, Plural i per a tothom” que es farà arribar al Parlament, al Govern i a la ciutadania.


En les intervencions s’ha recordat que des de 1999 a TV3 i Catalunya Ràdio estem reclamant del Parlament que s’acabi amb la governamentalització i la partidització dels mitjans públics, per homologar la Corporació a estàndards democràtics europeus.