dijous, 30 de març del 2023

Increment salarial i novetats als menjadors

 Increment salarial

A la nòmina d’aquest mes de març es farà efectiu l’increment salarial del 2,5% corresponent al 2023 amb els corresponents endarreriments dels mesos de gener i febrer.

Aquest increment és l’acordat entre els sindicats i el govern per als treballadors públics. L’acord inclou un possible increment addicional del 1,0% en funció de l’evolució de l’IPC harmonitzat i del PIB.

Per al 2024 serà del 2% amb un possible increment addicional del 0,5% en funció de l’evolució de l’IPC harmonitzat.

A l’octubre cobrarem el 4t tram (d’un total de 6) de la devolució del RAV.

I us recordem que a la nòmina de març cobrarem la paga extra de primavera.

 

Novetats als menjadors

En la reunió de la comissió de menjadors, la direcció ha informat el Comitè de l’inici d’obres de millora al menjador del CPA. Aquestes obres són urgents per atendre el dia a dia del servei. Es preveu que per al curs vinent s’iniciïn les obres de la nova cuina del CPA. Al menjador del CEI, a partir de dilluns vinent, es posarà en marxa un nou servei de vènding amb propostes de menjar saludable. La posada en marxa d’aquest nou servei anirà acompanyada d’un descompte del 50% en el preu dels productes els primers dies. En la reunió, els representants dels treballadors hem traslladat les queixes que arriben al comitè en relació a l’estat de les instal·lacions i el servei a la nit i el cap de setmana. La representació dels treballadors ha reclamat que es faci un procés participatiu de la plantilla en què per saber quines són les necessitats reals de la plantilla en relació al servei de menjador de cara a pròximes licitacions.