dimecres, 9 de desembre del 2020

DIJOUS 10 i DIVENDRES 11 DE DESEMBRE, REFERÈNDUM SOBRE EL PREACORD AMB VOTACIÓ ELECTRÒNICA

Dijous i divendres podem votar des del Portal Intern. L’ASI ha desenvolupat una eina per facilitar la votació electrònica amb garanties de confidencialitat i seguretat.  
 
HORARI DE LES VOTACIONS: Des de les 8h del matí de dijous 10 de desembre fins a les 18h de la tarda de divendres 11 de desembre. Escrutini i resultats a partir de les 18h de divendres 11.  
 
Enllaç per accedir al portal des dels vostres ordinadors o telèfons mòbils particulars: https://portal.ccma.cat/
 
A partir de les 8h de demà dijous, apareixerà un banner a la columna dreta del Portal, a sobre del menú vermell, des del qual es podrà accedir a la pàgina de les votacions.  
Us haureu d’identificar amb el vostre DNI i amb la vostra contrassenya, com quan consulteu la nòmina o als vostres espais personals, i podreu fer la votació sobre la següent consulta:  
 
“Aproves el preacord de devolució en 5 anys del RAV 2011-2012, que inclou la jubilació parcial amb contracte de relleu, la jubilació obligatòria a l’edat legal amb opció a dos anys de pròrroga, el teletreball i l'estabilització dels indefinits no fixos?”  
  
Des del Comitè demanem la màxima participació, per reforçar amb un gran resultat la validesa dels acords que són fruit de la negociació entre la direcció i els representants dels treballadors i enviar un missatge clar perquè es respecti la negociació col·lectiva.

  RESUM DELS CONTINGUTS DEL PREACORD:  

Podeu consultar el text íntegre del preacord al blog del Comitè de TV3: