dijous, 2 de maig del 2019

ARA TOCA LA NOVA LLEI DE LA CCMA / CAP A LES 35 HORES SENSE CONDICIONS / INDEFINITS NO FIXOS, ASSEMBLEA / JUBILACIÓ PARCIAL I RENOVACIÓ DE LA PLANTILLA

ARA TOCA LA NOVA LLEI DE LA CCMA

Després d’una campanya electoral amb atacs virulents contra TV3 i la CCMA per part del PP, Ciutadanos i Vox, els resultats electorals a Catalunya i a Espanya donen un respir als mitjans públics amenaçats.

Per blindar els nostres mitjans ara cal reformar d’una vegada la llei de la CCMA per fer una Corporació de mitjans més independents, més plurals i més oberts a la ciutadania, i canviar el Consell de govern caducat i reduït a 4 membres. I també  aconseguir un finançament plurianual, suficient i estable per encarar el futur, a través del Contracte programa pendent des del 2009.

Per això,  instem altra vegada a la responsabilitat del Parlament i dels grups polítics catalans perquè culminin la reforma de la Llei pendent des de fa anys.    
Cal preservar la televisió i la ràdio públiques dels atacs demolidors i també del patrimonialisme partidista.

VOLEM UNS MITJANS INDEPENDENTS, MÉS PLURALS I MÉS OBERTS

RECLAMEM UNA NOVA LLEI DE LA CORPORACIÓ, AMB UN SISTEMA D’ELECCIÓ DELS CONSELLERS I DELS DIRECTIUS, PROFESSIONAL I CONSENSUAT, I SENSE QUOTES PARTIDISTES,

I UN CONTRACTE PROGRAMA PER DOTAR D'ESTABILITAT LA CCMA I CONTINUAR SENT EL MOTOR DEL SECTOR AUDIOVISUAL DE CATALUNYA

Link  nota dels consells professionals i comitès d’empresa de la CCMA:


 CAP A LES 35 HORES SENSE CONDICIONS

El mes de febrer passat, la Generalitat va emetre un informe segons el qual l’administració catalana ha complert amb els objectius de dèficit i la regla de despesa del 2019. Recordem que Funció Pública va ajornar l’autorització de retorn a les 35 hores sense condicions,al·legant que el 2017 no s’havia complert amb la regla de despesa. A hores d’ara, el ministeri d’Hisenda encara no ha fet la publicació oficial de les dades, però en tot cas, entenem que ja no hi ha excusa per a més demora i hem reclamat una reunió urgent amb la direcció de RH per fer efectius els acords de conveni.

 INDEFINITS NO FIXOS, ASSEMBLEA DIJOUS  9 DE MAIG

-ASSEMBLEA A L’AUDITORI DEL CEI
-DIJOUS 9 DE MAIG A LES 15H

Des de la darrera Assemblea, els comitès d’empresa de TV3 i Catalunya ràdio juntament amb els respectius advocats, hem fet  propostes noves per pactar la resolució del problema però no han estat acceptades per la direcció. L’únic camí que queda és la via jurídica amb la interposició d’un conflicte col·lectiu. Per exposar la situació actual i posar en comú les propostes que s’han fet i les negatives i evasives de la direcció, convoquem Assemblea dijous 9 de maig.

JUBILACIÓ PARCIAL I RENOVACIÓ DE LA PLANTILLA

Aquest dijous, el Comitè d’empresa i Recursos Humans ens reunim per parlar dels plans per a la jubilació parcial voluntària vinculats a contractes de relleu. En un primer contacte, RH va avançar la possibilitat de fer les jubilacions parcials al 50% i en el mateix percentatge els contractes vinculats. Continuarem informant.