divendres, 15 de setembre del 2017

Reforma de la LLei, Independència dels mitjans públics i altres informacions

REFORMA DE LA LLEI DE LA CCMA, JA


Els comitès d'empresa de la CCMA hem reclamat a la Mesa del Parlament i als grups parlamentaris que no es dilati la reforma de la llei de la CCMA, acordada ja en ponència, i pendent des de l'anterior legislatura. Per això hem sol·licitat que es mantingui el ple del Parlament previst per la setmana que ve on s'havia de votar la reforma de la governança de la CCMA o en tot cas que es concreti un nou ple amb l’aprovació de la nova llei de la CCMA a l'ordre del dia.



INDEPENDÈNCIA DELS MITJANS PÚBLICS

Aquesta setmana, davant de la situació político-jurídica actual, els Comitès d’empresa i els Consells professionals de Catalunya Ràdio i de TVC hem reiterat el nostre ferm compromís amb la defensa de la independència professional i de gestió dels mitjans públics i del dret a la informació davant qualsevol mena de pressió.



BROT DE GASTROENTERITIS DEL MES DE JUNY

Arran de l’accident de treball per intoxicació alimentària, brot de gastroenteritis, del passat 29 de juny, el Comitè d’empresa s’ha assessorat jurídicament, es reunirà amb els afectats/ades que es posin en contacte amb el Comitè i posa a la seva disposició el gabinet jurídic

AUTORITZACIONS DEMANDA PAGA EXTRA 2012

El Comitè ha recollit 1913 autoritzacions per reclamar l’execució de sentència que obliga a la direcció a retornar una part de la paga extra del 2012 i els interessos de mora. El Comitè està fent gestions per incorporar les autoritzacions que han arribat fora de termini. Es recolliran autoritzacions fins al 29 de setembre.