divendres, 15 de setembre del 2017

DELEGACIÓ DE VALÈNCIA

Com ja vam informar, s'ha renovat la contractació temporal d'una redactora a la delegació de València malgrat que ja hi ha una altra persona destinada que ha passat un concurs intern de selecció. La pròrroga del contracte que s'ha fet per "circumstàncies de la producció" del tot injustificades. En una reunió del Comitè d'empresa amb el Director de Recursos Humans, Andreu Martínez, hem retret que s'hagi allargat  aquest contracte contracte sense justificació laboral comprovada. Martínez ha dit que la decisió d'allargar el contracte és del director del mitjà.
A la comissió de control de la CCMA d’aquest divendres, el director de TV3 ha argumentat que es tractava d’un reforç a la delegació, quan el primer motiu adduït en el contracte son les gestions per la col.laboració entre TV3 i la futura nova televisió valenciana. La direcció ha d’aclarir ja si es tracta d’una cosa o una altra.
Amb aquest cas a la vista, tenen poca credibilitat les traves als contractes per substitucions i per pics de feina reals que posa Recursos Humans als treballadors i als departaments al·legant problemes legals de tramitació.
El Comitè consultarà els serveis jurídics i si cal, portarem el contracte a la inspecció de treball