dimecres, 13 de juliol del 2016

La solidaritat, punt en comú


Avui a TV3 hem fet una Assemblea diferent i molt emotiva.

Per una banda l’alegria per la sentència d’absolució del Gustau, per l’altra la indignació contra la direcció de la Corporació responsable d’anys de patiment i confrontació.

D'un costat la tristesa per la mort del company Jordi Soriano, i de l’altre l’orgull per la gran mostra de col·laboració i solidaritat del grup  d’auxiliars tècnics que l’han acompanyat en tot moment després d’haver viscut una situació dramàtica des la sortida del Jordi de TV3 com a voluntari de l’ERO .

L ‘Assemblea ha començat amb la  intervenció d’un Auxiliar tècnic que en nom del col·lectiu de treballadors ha explicat el cas del company que va morir dilluns passat. La intervenció, emocionant, ha acabat amb llargs aplaudiments.

A continuació hem celebrat la sentència absolutòria  del cas dels 7 anys de presó. S’ha informat que el Gustau està content, que desitja recuperar-se aviat per tornar al seu lloc de treball i  que agraeix a tota la plantilla el suport rebut durant aquest mesos.  També s’ha informat de l’allau de mostres de solidaritat a través de les xarxes socials: partits polítics, sindicats, personalitats de tots els àmbits, mitjans de comunicació i ciutadans s’han adreçat al comitè d’empresa celebrant la sentència.

En diverses intervencions s’han reclamat responsabilitats als directius de la CCMA pels anys de penalitats infligits al company de TV3.


DUART, LLORACH, CONSELL #DIMISSIÓ #CESSAMENT

L’Assemblea ha exigit la dimissió o el cessament immediat de Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA, de Brauli Duart, ex-president i actualment conseller de la CCMA i el canvi de tot el Consell de govern, responsable també de l’entestament a mantenir una demanda de 7 anys de presó contra un treballador. Com diu una piulada d’ahir “ la intolerància dels qui no van voler retirar la demanda s’ha fet miques”.

Per acabar, hem celebrat la notícia de l’absolució amb cava.

Duart i Llorach s’han tornat a equivocar. Ara toca que pleguin.