divendres, 30 d’octubre del 2015

Agraïment i solidaritat dels treballadors de TV3 amb els companys del servei de prevenció




Com treballadors i treballadores  d’aquesta casa volem fer constar que:
Durant un munt d´anys quan un de nosaltres, al nostre lloc de treball s´ha trobat malament per algun motiu,  són ells els primers que corren per donar-nos  auxili i ens acompanyen.

Quan la cosa ha estat més greu i ha calgut desplaçar-nos a la mútua o a l’hospital, són ells els que han estat al nostre costat en tot moment.

No fa gaire, l’actuació excepcional i professional d’una companya de l’equip de suport de  Prevenció, va salvar la vida a un company de la casa.

Els treballadors i treballadores, demanem a la direcció de l’empresa que facin totes les gestions oportunes per tal que l’equip humà que hem tingut durant 9 anys, no siguin les víctimes  d’un concurs públic patint  precarietat laboral i per tant, demanem que formin part del nou servei de suport de Prevenció.

A les companyes i companys  Eugenia, Bibiana, Bandana, Paula i Héctor, us volem dir que formeu part de la nostra plantilla pel vincle de tots aquests anys i us volem agrair molt sincerament la feina que dueu a terme. Teniu tot el nostre suport i merescut reconeixement.


Els treballadors de TV3