dijous, 16 de juliol del 2015

VIST PER A SENTÈNCIA: JUDICI SOBRE EL RAV A L’AUDIÈNCIA NACIONAL


Dimecres 15 de juliol, es va celebrar a Madrid, a la sala del social de l’Audiència Nacional, el judici sobre el RAV a TV3.

En el judici, l’argument de l’advocada del Comitè d’empresa ha estat que el conflicte ja té sentència del Tribunal Suprem en el cas de Catalunya Ràdio i que les condicions d’aplicació del RAV han estat idèntiques a TV3, així com el redactat de les clàusules corresponents en el Conveni i, per tant, la reducció del 5% del sou s’ha de considerar il·lícita des de l’1 de gener de 2013 també a TV3.

L’advocat de la direcció ha mirat de fer diverses argumentacions sobre el manteniment del RAV, en uns termes ja resolts en la sentència del Suprem, favorable a la tesi dels treballadors.

El judici està vist per a sentència, i quan sigui pública, qualsevol de les parts pot presentar recurs davant del Tribunal Suprem.

Els treballadors i treballadores de TV3 hem fet un pas més cap a la resolució d’aquest conflicte i de cara a la retirada definitiva del RAV.

Us recordem, d’altra banda, que divendres dia 17 hi ha una nova reunió de negociació de Conveni sobre la consolidació de promocions i que us informarem del resultat d’aquesta reunió.