dijous, 23 de desembre del 2021

Un nou Consell de Govern de la CCMA pactat entre tres partits

Dos anys després de l'aprovació de la nova llei de la CCMA, ERC, Junts i PSC, han acordat la renovació del Consell de la Corporació. 

El resultat de l'acord entre els tres partits és decebedor, perquè s'ha perdut l'oportunitat de despartiditzar la direcció dels mitjans públics. Els set consellers i conselleres provenen majoritàriament de la política i tenen una marcada identificació amb els partits que els han designat. Això pot reproduir el bloqueig de funcionament de les empreses de la CCMA sotmeses als interessos externs dels partits. En canvi, el que necessita la Corporació és un equip de direcció que treballi conjuntament per potenciar les capacitats de la producció i el servei públic dels mitjans i aconseguir un finançament estable que ho permeti.  

Des del Comitè d’Empresa emplacem el futur consell, quan sigui avalat pel CAC i pel Parlament, a una reunió per reafirmar el compromís dels treballadors amb el servei públic i la producció de qualitat i per reclamar de la nova direcció de la CCMA l'aprovació urgent del contracte programa amb pressupost plurianual suficient i el compromís inequívoc amb el manteniment i la promoció de la producció interna i de la plantilla que la fa possible