divendres, 28 de febrer del 2020

CAP AL 8 DE MARÇ / ASSEMBLEA: Pla de Jubilacions Parcials i contractes de relleu: DIMECRES 11 de març

CAP AL 8 DE MARÇ

S’acosta la jornada mundial de mobilització pel 8 de març i encara estem treballant per un Pla d’Igualtat que ha de servir per a l’eliminació de la bretxa salarial i el sostre de vidre a TV3 i  també per avançar en les millores de conciliació de la vida personal i laboral, amb permisos per atenció a familiars, entre altres qüestions pràctiques necessàries per fomentar la igualtat. Les pròximes setmanes, en un acte a l’auditori, es farà la presentació dels treballs de la Comissió del Pla d’Igualtat.

DILLUNS 9 DE MARÇ:  A les 12h, el comitè d’empresa convoca un acte a la pedra amb la participació de dones lluitadores del món sindical, de la comunicació i de l’activisme social.

Sobre la vaga de 24 hores del diumenge 8 de març convocada per alguns sindicats, el Comitè d’empresa de TV3 ha debatut i ha decidit no adherir-s’hi. No obstant això, el Comitè garantirà la cobertura de qui vulgui fer vaga i procurarà que les persones convocades a treballar i que vulguin seguir la vaga puguin ser substituïdes.


Pla de Jubilacions Parcials
 i contractes de relleu

El Pla de renovació de la plantilla és una prioritat per al Comitè d’empresa des de fa anys per la necessitat d’un recanvi generacional que asseguri el futur de la producció i el manteniment de la plantilla. 
Per fi hem aconseguit que la direcció de la CCMA accepti la negociació amb garanties per a no perdre més plantilla, però la direcció pretén incloure com a condició recuperar la jubilació obligatòria que havíem tingut en Conveni fins al 2012 (sempre que al treballador li correspongués el 100% de la pensió)  i que va quedar eliminada per la Reforma laboral. Des del Comitè hem recordat que la jubilació obligatòria estava lligada al Pla de Pensions que va deixar de tenir aportacions amb les retallades i, a més, la Llei de 2018 que permet la jubilació obligatòria, la vincula clarament a mesures de foment de l’ocupació.

Per informar i debatre sobre l’estat de la negociació.

El Comitè d’empresa convoca :

ASSEMBLEA ADREÇADA ALS MAJORS DE 55 ANYS

DIMECRES 11 de MARÇ
A LES 14:30
SALA DE PÚBLIC DEL CPA