dijous, 5 de juliol del 2018

LES 35 HORES, JA!


El Comitè d'empresa ha instat a la direcció de RH i de la CCMA que es retorni de forma immediata a les 35 hores setmanals i el complement fins al 100% de totes les baixes per malaltia, tal com recull el nostre conveni.

Fins ara una de les excuses que donava la direcció per no fer l'aplicació dels acords dels sindicats amb l'Administració central en aquestes matèries, era que no estaven aprovats els pressupostos de l'Estat. Amb l'aprovació definitiva dels pressupostos generals i la publicació al BOE, el principal escull que al·legava la direcció ja ha desaparegut, i reclamem el retorn urgent a la jornada de 35 hores, així com la complementació de les baixes per malaltia. A RTVE les 35 hores ja tornen a ser d'aplicació des d'avui mateix.

El retorn a les 35 hores, el manteniment del 100% de sou en totes les baixes, els increments de salari de fins a l'1,95 % pel 2018, així com la contractació de personal, han de ser d'aplicació immediata pels treballadors i treballadores del sector públic de Catalunya, i així ho reclamem a l'Administració catalana i en concret a la direcció de la CCMA en compliment dels acords de conveni.