dimarts, 15 de maig del 2018

18 DE MAIG: COMENÇA LA PROTESTA PER LES MULTES


L’Assemblea ha aprovat per unanimitat l’acció de protesta pel canvi de normes aplicat per la direcció de la CCMA en matèria de multes de trànsit.

L’acció, proposada per un grup de treballadors, i amb el suport del Comitè d’empresa, consisteix a no conduir vehicles de l’empresa a partir de divendres 18 de maig. Els serveis jurídics del Comitè ens assessoraran per donar les màximes garanties en el desenvolupament i notificació de la decisió col·lectiva i individual de no conduir.

A l’Assemblea s’ha informat que tant la direcció d’Informatius com la de TV3 han expressat al Comitè la seva preocupació per trobar una solució de sentit comú a aquest conflicte. Per tant, esperem que en els pròxims dies hi hagi resposta a les propostes dels treballadors, que resumim a continuació:

-Que l’empresa assumeixi la multa de l’estudiant en pràctiques, i  les que s’han rebut fins ara
-Que no es tramiti cap multa més a càrrec dels treballadors mentre no hi hagi acord amb el Comitè  i no es pactin els protocols de comunicació de les multes
-Que totes les multes vagin a càrrec de l’empresa, com s’ha fet fins ara, excepte les multes de velocitat  que superin en 30 km el límit. En aquest cas, sempre s’ha d’informar i escoltar al Comitè per analitzar les circumstàncies en què s’ha produït la infracció.

Reiterem el que s’ha dit en totes les reunions, assemblees i comunicats sobre aquest tema: de cap manera s’ha de donar cobertura a la conducció temerària. El que reclamem és resoldre aquest conflicte de forma raonable, tenint en compte les circumstàncies de la feina.

Dijous 17 de maig a les 15:30 tornarem a fer Assemblea a la redacció d’Informatius per informar de les converses que s’hagin produït, i en el seu cas, concretar el desenvolupament de la protesta que començaria a partir de divendres 18.