dijous, 29 de gener del 2015

La Direcció accepta recuperar els convenis de TVC i Catalunya Ràdio


ARA TOCA EL CONVENI DE LA RECUPERACIÓ
El Comitès d’empresa de TVC i Catalunya Ràdio hem tingut una reunió “preparatòria” amb la direcció per a la negociació de conveni.
El Comitè de TVC hem plantejat l’inici immediat de negociacions i la constitució de la mesa negociadora per a l’àmbit del mitjà televisió a partir del conveni que ja teníem.
En el cas de Catalunya Ràdio, el Comitè està pendent d’una sentència sobre la validesa del seu anterior conveni i també a punt d’un procés d’eleccions sindicals, per la qual cosa s’endarrerirà la constitució de la seva pròpia comissió negociadora.
En resposta a les reiterades reclamacions dels treballadors de recuperar la vigència dels respectius convenis col·lectius de TV3 i CR, el director de Recursos humans ha proposat la reedició, registre i publicació dels mateixos convenis que teníem, amb vigència 2015 i amb ultractivitat també durant tot 2016. El conveni recuperat de TVC representaria l’equiparació total de les condicions salarials i laborals de tots els treballadors procedents d’AMD i d’Interactiva.
També proposa l’establiment immediat de noves negociacions per a un nou conveni únic d’empresa, que empararia tots els treballadors de la CCMA S.A. (TVC i Catalunya Ràdio).
Els representants dels treballadors hem deixat molt clar que les futures negociacions han de tenir com a referència el conveni de TVC, i que volem que el conveni de futur sigui el de la recuperació:
Fora RAV, posem fi a la desregulació horària,  reclamem el manteniment de la producció i l’equiparació de tots els treballadors
 
Per informar i debatre sobre les novetats de la negociació de conveni  convoquem:
 
ASSEMBLEA GENERAL
Dimecres 4 de febrer
15:30
Menjador del CPA
TAMBÉ US RECORDEM QUE DEMÀ DIVENDRES 30 A LES 15:30 HI HA ASSEMBLEA A LA REDACCIÓ D'INFORMATIUS DE TVC PER PARLAR SOBRE LA UNIFICACIÓ DE LES REDACCIONS DE TVC I CR