dissabte, 25 de novembre del 2017

El Comitè d'empresa denuncia les declaracions del Sr. Garcia Albiol


El Comitè d'empresa denuncia les declaracions que ha fet el candidat del PP proposant el tancament de TV3 per reobrir-la amb "gent normal i plural".

Són una falta de respecte i un menyspreu cap als treballadors de TV3 i, per sobre de tot, són una perillosa incitació contra la nostra feina de mitjà de comunicació, que ja és prou difícil d'exercir com s'ha vist en les agressions contra les instal·laccions de Catalunya Ràdio i vehicles de TV3 i durant la cobertura d'alguns esdeveniments.

Els advocats del Comitè d'empresa estan estudiant emprendre accions legals per les declaracions del Sr. Garcia Albiol, que són clarament ofensives i injurioses i també incitadores contra els treballadors de TV3.

El context polític i social en el qual es fa la campanya electoral ja és prou crispat i enrarit, i és una irresponsabilitat asssenyalar els treballadors com un objectiu a abatre. Per això reclamem al PP, i en particular al candidat Xavier García Albiol, que rectifiqui, amb l’objectiu de treure els treballadors dels mitjans de comunicació del punt de mira d’accions violentes i agressives.